Cafetaria Michelsberg logo

Cafetaria Michelsberg, Spiere-Helkijn

Cafetaria Michelsberg ligt in het sportcomplex van Spiere-Helkijn. Hier komen verschillende scholen en sportgroepen over de vloer. Emily Balcaen & Mathias De Lombaerde zijn hier onlangs de nieuwe uitbaters van geworden. Bij nieuwe uitbaters hoort uiteraard ook een nieuwe huisstijl.

Ze hadden niet echt een idee van welke stijl ze precies wilden, echter hadden ze wel een voorkeur voor herfstkleuren. Voor het logo koos ik dan ook voor iets donkerdere tinten zoals bordeaux, aangevuld met wat wit en beige. Het logo kreeg uiteindelijk de vorm van een bierkroontje, heel toepasselijk voor een cafetaria.

Cafetaria Michelsberg drankkaart

Voor het visitekaartje dacht ik aan een houten achtergrond, dit past helemaal in de herfstsfeer van het logo. Op de ommezijde van het kaartje heb ik de sierlijke stijl gecombineerd met een strak Sans Serif lettertype, ook een deel van het logo komt er terug.

Bij een cafetaria hoort natuurlijk ook een drankkaart, deze werd volledig ontworpen in de stijl van het visitekaartje. Later kwam er nog het ontwerp bij van openingsuren en een affiche voor de opening. Ook deze werden gemaakt in de stijl van de drankkaart en het visitekaartje.

Cafetaria Michelsberg visitekaartje