Eeckhout Woodline logo

Eeckhout - Woodline, Oostrozebeke

Eeckhout - Woodline is een transportbedrijf in Oostrozebeke. Zij waren op zoek naar een nieuw logo met bijhorende visitekaartjes.

Voor hun logo waren ze op zoek naar iets volledig nieuw, want hun oude logo viel niet meer zo in de smaak. Hun voorkeur qua kleuren ging uit naar rood en bordeaux. Qua stijl hadden ze liefst iets sierlijks. Ik heb de E van Eeckhout en de W van Woodline gecombineerd in een sierlijk lettertype om zo rekening te houden met hun vraag. Als kleur heb ik dan gekozen voor een opvallend rood.

<Eeckhout Woodline jas

Later mocht ik ook een jas ontwerpen voor hun personeel. Hiervoor mocht het logo en de locatie van hun bedrijf op de voorkant. Op de achterkant staat opnieuw de naam van het bedrijf namelijk Eeckhout - Woodline en 2 vlaggen, de Nederlandse en Belgische, omdat ze voornamelijk in deze landen rijden.

Bij de visitekaartjes was het vrij snel duidelijk dat ze graag hun vrachtwagens op het kaartje hadden. Hier heb ik dan ook voor gezorgd. Het logo en de soorten transport die ze doen moesten hier ook bij. Op de achterkant heb ik het logo laten terugkomen zodat het kaartje minder leeg leek. Verder is het visitekaartje gedrukt en afgewerkt met een matte laminaat.

Eeckhout Woodline visitekaartje