Malamute Matters Great British Bark Off teaser

Malamute Matters, Groot-Brittannië

Malamute Matters is een liefdadigheidsinstelling in Groot-Brittannië. Ze zamelen geld in voor honden en sturen dit naar verschillende goede doelen. Deze goede doelen zijn vaak asielen die een noodgeval binnenkrijgen en het geld niet hebben om de hond te helpen, soms zijn het ook asielen die problemen hebben met het betalen van hun vaste kosten. Ze steunen ook goede doelen die honden weghalen in Azië die bedoeld zijn om op te eten tijdens eetfestijnen. Ze zamelen vooral geld in via acties op hun Facebook pagina en verkoop via hun webshop.

Malamute Matters photo competition teaser

Zelf werk ik als vrijwilliger voor Malamute Matters en design ik ook vaak voor hen. Een van de dingen die ik meermaals per jaar mag ontwerpen zijn de Rescue Tails, dit is een folder met een paar van de honden die ze geholpen hebben. Hierin kan je dan het verhaal lezen van de hond, hoe ze er aan toe waren, hoe ze gered werden en hoe het nu met ze is.

Malamute Matters donation form

Verder heb ik ook een formulier opgemaakt dat verstuurd wordt in combinatie met de ‘donation pack’ folder. Dit bevat alle informatie om potentiële sponsers te overtuigen om hen te helpen en toont ook zeer duidelijk wat we doen.

Zoals ik al eerder verteld heb doen ze ook vaak competities op Facebook. Voor elke competitie of event wordt er een banner ontworpen om mensen hun aandacht te trekken. De banner bevat altijd informatie rond het event en in de Facebook post bij de banner wordt er ook altijd extra informatie gegeven.

Malamute Matters Een van de laatste dingen die ik heb gemaakt voor Malamute Matters is een nieuwsbrief. Deze kan je enkel bekijken tegen betaling, als sponsoring voor hun organisatie. Je kan de nieuwsbrief ontvangen door £ 1 te betalen via PayPal aan paypal@malamutematters.co.uk